Конна езда

Опитвали ли сте конна езда в пресечена местност? Сега е момента. Едва ли има по подходящо място за практикуването на този спорт. Конната база на хотел Гела предлага множество маркирани маршрути, различни по трудност и време, спокойни  и обучени коне.

С  помощта на квалифицирани инструктори отделеното време за езда ще се превърне във вълнуващо преживяване. Избора на маршрут  варира от степента на подготовка – за начинаещи  и деца  урока се провежда на корда и включва поредица от упражнения с различна трудност, чията цел е изграждане на правилен ездови седеж или разходка до местността Илинден, параклиса св. Георги,  и няколко по-кратки маршрута по избор с времетраене  до  1 ч.

За напреднали предлагаме голям избор от полудневни и дневни походи с организиране на пикник –   до хижа Ледницата, до тракийската крепост Турлата, до село Касъка/Мугла, Панорамен път/Тракийска крепост Градище, до Широка лъка и др.

От няколко години практикуваме двудневни и многодневни преходи до уникални места с приспиване. Някой от тях са Чаирски езера, Триград, хижа Изгрев, вр. Персенк, вр. Перелик и др. Ако искате да създадете сами вашият преход, не се колебайте да го споделите с нас. Преживяването  и удовлетворението  са  гарантирани!

Актуални цени.

Сподели
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone