Gela - Family Hotel

Конна езда

септември 27, 2023 /

Опитвали ли сте конна езда в пресечена местност? В случай че отговорът е ,,не‘‘, то какво чакате още! Именно конете ни дават крилата, които ни липсват. Ездата е трудно за описване преживяване – приказно е, когато се случва на правилното място. Уверени сме, че трудно би могло да се намери по-подходящо такова, от онова, което ви представяме. Конната база предлага множество маркирани маршрути, различни по трудност и време, спокойни и обучени коне.  С помощта на квалифицирани инструктори отделеното време за езда ще се превърне във вълнуващо преживяване. Изборът на маршрут варира от степента на подготовка – за начинаещи и деца урокът се провежда на корда и включва поредица от упражнения с различна трудност, чиято цел е изграждане на правилен ездови седеж или разходка до местността Илинден, параклиса ,,Св. Георги‘‘ и няколко по-кратки маршрута по избор, с времетраене до 1 ч.

За напреднали има голям избор от полудневни и дневни походи с организиране на пикник – до хижа ,,Ледницата‘‘, до тракийската крепост ,,,Турлата‘‘, до село Касъка/Мугла, Панорамен път/Тракийска крепост ,,Градище‘‘, до Широка лъка и др.

От няколко години практикуваме двудневни и многодневни преходи до уникални места с приспиване. Някой от тях са Чаирски езера, Триград, хижа ,,Изгрев‘‘, вр. ,,Персенк‘‘‘, вр. ,,Перелик‘‘ и др. Ако искате да създадете сами вашият преход, не се колебайте да го споделите с нас. Преживяването и удовлетворението са гарантирани! именно конете ни дават крилата, които ни липсват.