Gela - Family Hotel

Конна езда

септември 27, 2023 /

Опитвали ли сте конна езда в пресечена местност? Сега е момента. Едва ли има по подходящо място за практикуването на този спорт. Конната база предлага множество маркирани маршрути, различни по трудност и време, спокойни и обучени коне. 

С помощта на квалифицирани инструктори отделеното време за езда ще се превърне във вълнуващо преживяване. Избора на маршрут варира от степента на подготовка – за начинаещи и деца урока се провежда на корда и включва поредица от упражнения с различна трудност, чията цел е изграждане на правилен ездови седеж или разходка до местността Илинден, параклиса св. Георги и няколко по-кратки маршрута по избор с времетраене до 1 ч.
За напреднали предлагаме голям избор от полудневни и дневни походи с организиране на пикник – до хижа Ледницата, до тракийската крепост Турлата, до село Касъка/Мугла, Панорамен път/Тракийска крепост Градище, до Широка лъка и др.
От няколко години практикуваме двудневни и многодневни преходи до уникални места с приспиване. Някой от тях са Чаирски езера, Триград, хижа Изгрев, вр. Персенк, вр. Перелик и др. Ако искате да създадете сами вашият преход, не се колебайте да го споделите с нас. Преживяването и удовлетворението са гарантирани!