Gela - Family Hotel

Ски ваканция в Гела

декември 13, 2023 /

Ски ваканция в Гела

Вече планирате вашата зимна почивка? Грабвайте ските и поемайте към ,,Гела‘‘! Ние сме в сърцето на Родопите и само 12 км от Пампорово, където на 15ти декември официално започва новият зимен сезон. През тази година за първи път в историята Пампорово ще бъде домакин на световната купа по сноуборд. Посетителите през целия ден на откриването пък ще могат да се възползват от безплатни лифт карти.

Предстои незабравим сезон, а дестинацията е подходяща, както за дългогодишните любители на зимните спортове, така и за неопитни ентусиасти. Защо?

Разнообразие от ски писти – от начинаещи до професионалисти
Село Гела се намира на ръка разстояние от пистите на Пампорово. Да, само 12 км делят родното място на Орфей от най-слънчевият ски курорт в Европа, в който са разположени 21 ски писти. Сезонът започва през декември и продължава до началото на април.

Безкрайна природна красота
Тези, които обичат не само адреналиновите усещания от зимните приключения, но са жадни за красиви пейзажи, ще се почувстват на точното място. Зимата в Гела сякаш е родена от ръцете на изкусен художник – Родопа планина ще ви плени.

Ски ваканция в Гела

Гостоприемство и кулинарно изкуство

Хотел ,,Гела‘‘ съчетава ски удоволствията с гостоприемство, което дълго ще си спомняте. След динамичния ден из ски пистите, ние ще ви посрещнем в уютна обстановка с бумтяща камина, осигурявайки комфорт, бягство от тълпата и градската суета. Преходът от горещ билков чай до пивко червено вино е мек, приятен и ароматен. А след това шеф-готвачът ще ви очарова с авторско меню, което включва традиционни ястия с продукти от нашата градина и фермите от региона.

Ски ваканция в Гела

Приключения извън пистите

Гела е повече от ски дестинация – това е място за истински приключения. Разнообразието от зимни дейности на открито: включва каране на моторни шейни, преходи със снегоходки, пантене, а защо не и… снежен пикник. А за финал гореща вана с минерална вода на открито – едно от природните чудеса на България – Беденските бани, е само на 13 км от Гела.