Gela - Family Hotel

Ресторант „Zuna“

Традиционни ястия, приготвени с натурални и сезонни продукти!
Най-доброто от градината, фермата, реката и гората на масата!

Ресторант "Zuna"

Понякога пътят към добрата храна и небесната дъга имат общо начало – ресторант ,,Zuna‘‘ (от тракийски език – небесна дъга).

Мястото, където ще опитате свежи и натурални ястия според сезона, приготвени специално за Вас. Ще се насладите на топлината и аромата на огъня, докато слушате песента на пукащите въглени в камината.

През топлите месеци терасата се превръща в домакин на кулинарните ни приключения. Удоволствието и тогава е пълно, защото  включва наслада от заобикалящата хотела девствена природа, която впрочем ще ви се прииска да съзерцавате с часове.

Контакт

Философия

Философията ни за храната е плод на убеждението, че храната и виното достигат връхната си точка на допълване, когато ги слеем с емоционално преживяване.

За постигането на тази неповторима комбинация са нужни множество фактори, включително приятна атмосфера, уютна обстановка, отлично обслужване и храна, отличаваща се със своята уникалност – онази, която небцето рядко среща.

Когато става дума за ,,нашата‘‘ храна, важно е да знаете, че тя носи в себе си силното влияние на традиционните български – най-вече родопски, кулинарни обичаи. Ние избираме продуктите внимателно, включвайки креативност и авторски подход.

Галерия